29.3.11

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ από τις Πολιτιστικές Απόπειρες

Πωλείται το Παρόν, ονομάζεται η θεατρική παράσταση που ανεβαίνει στις Πολιτιστικές Απόπειρες από την Πειραματική Σκηνή, την Πρωταπριλιά του 2011, σε διδασκαλία και σκηνοθεσία από τον Στρατή Πανούριο.

Πρόκειται για έξι μονόπρακτα που αντικατοπτρίζουν τη σημερινή ελληνική πραγματικότητα. Καθημερινές ιστορίες - ντοκουμέντα, αποτυπώνουν τις επιπτώσεις στην ελληνική κοινωνία της μετά Δ.Ν.Τ. εποχής.

Παραστάσεις: Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή: 1,2,3, 8,9,10, 15,16,17 Απριλίου 2011, στις 9:15 το βράδυ, στις Απόπειρες.

Διανομή: Ηλίας Αναγνωστάκης. Ηλίας Τσιάρας, Σοφία Ηλία, Γιούλα Ραπάνου, Νάνσυ Βαρβιτσιώτη, Μιχάλης Νίκανδρος, Μάρκος Δεληγιάννης, Άννα Τζιώτη, Δημήτρης Κάκαρης, Κυριάκος Γκίκας.

Σημείωμα του Σκηνοθέτη: «Είναι η δεύτερη χρονιά που συναντιέμαι με την ομάδα της Πειραματικής Σκηνής. Στο πλαίσιο της συνέχισης της θεατρικής σπουδής, φτιάξαμε μία παράσταση με κεντρικό άξονα τη σημερινή κατάσταση της Ελλάδας. Δανειστήκαμε περιστατικά από το σήμερα, φτιάξαμε ιστορίες από το μέλλον, κοιτάξαμε κατάματα το χτες και με μεράκι παρουσιάζουμε το αποτέλεσμα επί σκηνής. Είναι το δικό μας θεατρικό λιθαράκι στην απογοήτευση και στον προβληματισμό των ημερών. Καλή θέαση.»

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ – ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΟΛΥΤΡΟΠΟ
Λ. Μαραθώνος 26, Νέα Μάκρη 19005. Τηλέφωνο: 22940 98500

Δεν υπάρχουν σχόλια: